Plaats advertentie
Marktplaats.sr
De marktplaats van Suriname met meer dan 5000 advertenties!

!!!!OPROEP AAN ALLE TIKKERS EN PROMOTERS!!!!

Prijs : Beschrijving
Bekeken :515 keer
sinds 20-06-2018, 15:40

Beschrijving

Wij zijn op zoek naar hard werkende mensen, die een eigen stukje chatsite/datingsite willen beheren. Geen zin in lastig gedoe met domeinnamen, sitebuildings en hoge aanschafkosten?
Wij bieden de oplossing!
We verwachten wel van je, dat je bekend met het fenomeen. We helpen je wel op weg, maar we bieden dit alleen aan, aan mensen die al ervaring hebben met promoten of tikken (of beide natuurlijk)
We bieden verschillende mogelijkheden aan. Zo kun je er voor kiezen om zelf profielen te maken, en die ook zelf te beantwoorden (tikken) Maar je kunt er ook voor kiezen om profielen van ons over te nemen of de berichten door ons eigen tikteam te laten verwerken.
De inkomsten zijn natuurlijk afhankelijk van hoeveel je zelf wilt doen of juist niet.
Voor iedereen geldt een eenmalige opstart fee van 50 euro.
Hiervoor krijg je 25 profielen om je goed op weg te brengen en krijg je van ons de extra service van gratis PB’s en Teasers. Je profielen worden standaard meegenomen met onze mailings EN je profielen komen op een site terecht die al veel verkeer heeft. Ook zijn we altijd bereikbaar voor hulp en of tips.
Mocht je interesse hebben en of meer willen weten over wat je hiermee kunt verdienen? Mail ons voor de opties/pakketten.
Snel mailen is Snel starten en Snel geld verdienen!
(Betalingen zijn maandelijks)

Moontje

Nederland
E-mail deze adverteerder

Marktplaats.sr