Plaats advertentie
Marktplaats.sr
De marktplaats van Suriname met meer dan 5000 advertenties!

Taxi met bijbehoren (hangmatten en koelbox met ijsblokken)

Prijs : Beschrijving
Bekeken :602 keer
sinds 24-09-2017, 13:06

Beschrijving
Taxi voor dagtourtjes naar onderstaande bestemmingen :
U(w gezelschap) neemt eigen eten (krenten-)bollen of zo) en drinken (flesjes (kraan)water) mee en ter plaatse betaalt u uw entree en eventueel een hut (voor de hangmatten of anders de hangmatten tussen de bomen).
De taxi blijft gedurende de hele dag aanwezig en gaat pas terug wanneer u dat kenbaar maakt. U kunt altijd een beroep doen op de taxi-chauffeur voor wat dan ook. Hangmatten en een koelbox met ijsblokken (om uw drinken koud - of eten onbederfelijk te houden) krijgt u(w gezelschap) in bruikleen !

Taxi-tarieven gelden voor de hele wagen dus niet per persoon (u kunt van 1 t/m 4 personen plaatsnemen) !
Taxi-tarieven zijn in surinaamse valuta (SRD's) ! Een aanzienlijk goedkopere manier van op dag-tour gaan met een hoge wagen (waar afhankelijk van de stapvoetse snelheid ook in de laadbak gestaan kan worden op niet openbare wegen).
Ook kunt u wanneer u vertrekt naar Nederland, de dag eerst genieten door vroeg (09:00) het hotel / de stad te verlaten voor een ontspannen dagje in ColaCreek (zwemmen en hangmateren) om u daarna smiddags binnen 10 minuten zich aan de incheckbalie te begeven. U krijgt in dat geval dan ook baddoeken in bruikleen (want niets anders zo lastig als een vochtige en daardoor zware baddoek in uw koffer / hoeft u ook niet meer in uw grote koffer te gaan : uw zwembroek, bikini of badpak kunt u dan in uw handbagage plaatsen).
De taxi-chauffeur gaat pas weg als u bent ingechecked (in het verleden is het wel eens gebeurd dat een deel v.d bagage niet mee mocht, zelfs dat een passagier onverwachts niet op de vlucht mee kon)

ColaCreek = 480 srd.
ColaCreek / Luchthaven Zanderij = 520 srd.
Palulu-Camping = 440 srd.
Palulu-Camping / Luchthaven Zanderij = 470 srd.
Overbridge = 540 srd.
Babunhol = 630 srd.
Brownsberg = 750 srd.
Brownsberg/Babunhol = 770 srd.
Vogelpark Lelydorp = 300 srd.

Danny

Paramaribo

Telefoon : 8771833

E-mail deze adverteerder
Marktplaats.sr